Značke

, ,

Tolminski reševalci že celo leto zbiramo sredstva za nakup novega reševalnega vozila kot zamenjavo za že utrujeno 17 let staro vozilo. V decembru 2011  so “Snežetarji” (vokalna skupina Snežet,) v tolminskem kinogledališču priredili odmeven koncert.

Poleg njih so se prenapolnjeni dvorani predstavile še vokalne skupine Briški nonet, Flance, Kresnice in igralec Janez Škof. Seveda so se vsi odpovedali honorarju. Z dobrodelnim koncertom je bilo zbranih kar 4220€.

A to še ni vse. Tudi člani Kulturnega društva Slikarjev amaterjev Tolmin so sklenili pomagati in so pripravili prodajno razstavo svojih slik.

Slike so sedaj razstavljene za ogled in prodajo v Tolminskem muzeju.  PPS pregled vseh slik si lahko ogledate tukaj. Ves izkupiček od prodanih slik so namenili nakupu novega reševalnega vozila. Tudi to je en način, da nam lahko pomagate.

Za vse informacije in tudi rezervacijo pa lahko pokličete v Tolminski muzej na tel. št. 05/ 381 13 60 in e-naslova muzej@tol-muzej.si ter peter.kovacic@tol-muzej.si.

Lp